Kristina
Osnovni, temeljni
Provjereni prodavač

Kristina

Prodavač od 2023

Tražite rešenje za mnoge probleme sa kožom, kose i zdravljem? Upoznajte MELEM Krstić, čudesan proizvod koji se bori protiv opekotina od sunca, strija, oziljaka i keloida, revitalizuje kožu, ublažava ispucale dlanove, bubuljice, akne, ekcem, psorijazu i lisajeve, rešava probleme sa stopalima i održava kosu zdravom i sjajnom.

Ovaj prirodni melem ima neverovatna svojstva u borbi protiv perutanja korena kose, podstiče rast kose, sprečava opadanje kose i hrani kosu prirodnim putem. Pored toga, MELEM Krstić nudi i prirodni šampon za negu normalne, osetljive i problematicne kože, kao i čaj za čišćenje organizma.

A to nije sve - MELEM Krstić takođe nude melem za čiščenje disajnih puteva kod prehlade i sinusa, kao i efikasan način za bezbolno topljenje kamena u žuči i bubrezima. Za potpunu revitalizaciju vašeg organizma, otkrijte MELEM Krstić melem za revitalizaciju pankreasa.

Nemojte dozvoliti da vaši problemi sa zdravljem i kožom vam oduzmu sreću i samopouzdanje. Pokušajte sa MELEMIMA danas i uverite se u njihovu neverovatnu moć!

Youtube video zapisi
Srbija, Mladenovac, Beograd, 11400, Kralja Petra I 90
Bankovna uplata, Plaćanje sa pouzećem
Pon: 24h
Uto: 24h
Sri: 24h
Čet: 24h
Pet: 24h
Sub: 24h
Ned: Zatvoreno
oglasi Kristina
Pokaži sve
Nijedan oglas nije pronađen
Jeste li profesionalni prodavač? Napravite račun
Ne prijavljeni korisnik
Pozdrav wave
Dobrodošli! Prijava ili registracija